Ik werk zelfstandig en in samenwerkingsverbanden met collega’s en een aantal bureaus. Onderstaand een aantal voorbeelden van opdrachten. Wil je weten wat ik concreet voor jouw bedrijf kan doen?

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek bel 06 – 200 33 200 of    stuur een e-mail

Wat ik terugkrijg van mijn omgeving is dat mijn kracht zit in de rust, helderheid en het gemak waarmee ik echte verbinding maak met de mensen. Ik ben goed in staat om met scherpte en zonder oordeel mijn bevindingen terug te geven zodat er beweging kan ontstaan. Ik gebruik humor en daag mensen uit om uit hun comfortzone te stappen. Daarbij houd ik de focus op resultaat.

 • Opdracht: Verbeter de samenwerking en de effectiviteit van het team - We zijn gestart door het gezamenlijke teamdoel weer helder te krijgen. Vervolgens hebben we onderzocht wat dit doel in de weg stond. Het besluitvormingsproces bleek te traag, doordat iedereen zijn zegje bleef doen. De introductie van een besluitvormingstechniek heeft het team veel tijdwinst en plezier opgeleverd.

  KLM, teamcoach
 • Opdracht: Help het team om snel weer 'up and running' te zijn na de reorganisatie - In drie sessies hebben we met het team gewerkt aan teambuilding, vertrouwen en verbinding. Het team werd zich bewust van haar teampatronen en heeft door dit inzicht zelf gewerkt aan verbetering. In iedere sessie werd de groei duidelijker zichtbaar.

  ING, teamcoach
 • Opdracht: Faciliteer een strategiesessie, zodat het gehele team efficiënt kan meedoen - In een effectieve strategiesessie van 4 uur hebben we met een changeteam gereflecteerd op het afgelopen jaar. Naast de inhoud, heeft het team ook de samenwerking verbeterd. Dit omdat ik naast het faciliteren van het programma, ook scherp ben op de interactie en patronen. Voor het nieuwe jaar zijn er afspraken gemaakt om de samenwerking te verbeteren.

  Schiphol, facilitator
 • Dit is een opdracht waarin meerdere kwaliteiten samenkomen: agile coach, teamcoach en organisatiecoach. Als pilot zijn we gestart met twee agile teams, die ik heb begeleid in hun proces naar zelforganisatie/ agile werken. Deze manier van werken gaf een nieuwe teamdynamiek. In teamsessies heb ik hen begeleid in: focus op resultaat, teamafspraken, vertrouwen, verbinden en feedback. De teams zijn sneller geworden met meer focus op hun doelen. De pilot was succesvol en agile werken is breder uitgerold naar andere teams. Vervolgens is ook de HR cyclus op een agile manier ingericht. De teams gaan feedback geven op elkaars functioneren om hun verdere ontwikkeling te stimuleren.

  SOS Kinderdorpen, agile coach, teamcoach, organisatiecoach - verandertraject agile werken